Vse o Huawei Ideos X5

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a delboy » 05. Mar 2012 23:15

Safre napisal/-a:
delboy napisal/-a:Imaš morda dvojne stike? Če prav to tudi pri Androidu ne bi smela biti težava :mislec:


Lp.
To je težava tudi na androidu - meni Desire dvojne vnose ne zna prikazati drugače kot samo številko ...
Meni jih normalno prikazuje, edino v tujini potem mi ne prikazuje imen, neda se mi pa vse tel.št. preurediti z +386..


Lp.

djlulcek
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 17. Dec 2011 16:42
Telefon: IDEOS X5

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a djlulcek » 19. Jun 2012 12:20

Živjo!

En problemčkek imam, pa če ima kdo podobno, namreč pri odhodnem klicu mi ne izgine sporočilo "CAll forwarding enabled" in ne vidim trajanja klica, sicer ni stvar zaradi katere nebi mogel živeti, vendar je moteča :P

Hvala usem ki bi kaj vedeli :)

Rom je pa 2.3.5 B526

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 19. Jun 2012 19:36

Hm, tega še nisem videl. A ima klicana številka preusmeritev?
Administrator neuradnega foruma

djlulcek
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 17. Dec 2011 16:42
Telefon: IDEOS X5

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a djlulcek » 19. Jun 2012 23:17

Ne nima nobene preusmeritve, edino jaz imam vklopljeno tisto obveščanje o zgrešenih klicih...

Fora je v temu, da na 2.2 pa ob vzpostavitvi klica, tisti call forwarding izgine, tukaj pa noče...

Gledam nastavitve pri meni, če kaj pomaga, in imam omogočeno samo ko sem nedosegljiv, druge so DIsabled :)

Probal sem tudi factory reset in pa tudi popolni update sistema pa zadeva ostaja ista :P

kakšen predlog?

Infidel
Novinec
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 30. Nov 2011 18:14

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Infidel » 20. Jun 2012 16:18

Imam en problem. Ko sem nadgrajeval na uradni rom je vrednost IMEI postala 0. Telefon sem za to nesel na servis, vendar so tam samo na novo naložili software. Kaj lahko naredim v tem primeru? Lahko sam kako spremenim IMEI?

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 20. Jun 2012 17:45

Infidel napisal/-a:Imam en problem. Ko sem nadgrajeval na uradni rom je vrednost IMEI postala 0. Telefon sem za to nesel na servis, vendar so tam samo na novo naložili software. Kaj lahko naredim v tem primeru? Lahko sam kako spremenim IMEI?
A na servisu so ti pustili kar takšnega? :confused:
Verjetno lahko IMEI (če sploh) popravijo samo na servisu.
S takšnim IMEI lahko imaš težave v nekaterih omrežjih, saj te ne pusti prijaviti vanj.
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 20. Jun 2012 17:49

djlulcek napisal/-a:Ne nima nobene preusmeritve, edino jaz imam vklopljeno tisto obveščanje o zgrešenih klicih...

Fora je v temu, da na 2.2 pa ob vzpostavitvi klica, tisti call forwarding izgine, tukaj pa noče...

Gledam nastavitve pri meni, če kaj pomaga, in imam omogočeno samo ko sem nedosegljiv, druge so DIsabled :)

Probal sem tudi factory reset in pa tudi popolni update sistema pa zadeva ostaja ista :P

kakšen predlog?
Jaz imam B522, pa teh težav ne opažam (hm, če pozabim, da sem občasno nedosegljiv, kljub polnemu signalu, včasih ne vidi SD kartice...itd).
Me pa vedno bolj mika neuradna Aurora :)
http://forum.xda-developers.com/showthr ... &t=1579821

Jo je že kdo namestil?
Administrator neuradnega foruma

Infidel
Novinec
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 30. Nov 2011 18:14

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Infidel » 20. Jun 2012 18:18

Kaj še lahko naredim glede IMEI? Na spletu sem zasledil, da se ga da spremenit samo z menjavo osnovne/matične plošče. Očitno bom moral spet nesti nazaj. Glede Aurore. Uporabljal sem to verzijo http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1492957 in deluje super :) Edini problem je bil povezan z vrednostjo IMEI saj se ni povezal na router.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 20. Jun 2012 19:42

Ampak IMEI nima nobene veze pri wifi (povezavi na router)... verjetno je bil problem v rom-u...
Administrator neuradnega foruma

Infidel
Novinec
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 30. Nov 2011 18:14

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Infidel » 20. Jun 2012 21:41

Problem nastane, če je IMEI 0. Sem potem naredil restore drugega IMEI in se je dalo povezati na wifi.

Še eno vprašanje; iščem bumper oz. silikonski ovitek. Iščem pa po slo straneh.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 21. Jun 2012 16:32

Kako si pa naredil restore drugega IMEI? Z drugega telefona, da imata sedaj dva enakega? :)
Administrator neuradnega foruma

Infidel
Novinec
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 30. Nov 2011 18:14

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Infidel » 21. Jun 2012 18:00

To je bila začasna rešitev in zdaj imam 0 spet. Preko enega programa se da narediti restore.

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a delboy » 17. Jul 2012 14:25

Infidel napisal/-a:To je bila začasna rešitev in zdaj imam 0 spet. Preko enega programa se da narediti restore.

Lewpo je če rešitve deliš z ostalimi :biggrin:




P.S.
Kakšna objava, peš pot je vedno dobrodošla :thumbs:


Lp.

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Rocky » 17. Jul 2012 16:50

Danes mi je crknil touchscreen in sicer ob obeh daljših stranicah.

Če imam telefon postavljen horizontalno ne morem uporabljati spodnjih tipk kot je presledek, vejica,pika itd. Ko ga postavim v vertikalno lego pa ne morem uporabljati črke P,Q,pošlji,smajli itd.

Je imel kdo podoben problem?
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2325
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 17. Jul 2012 17:27

Nope, meni še dela OK :)

Katero verzijo Aurore ste namestili, tisti ki jo imate?
Ali vse deluje OK?
Administrator neuradnega foruma

Odgovori