Vse o Huawei Ideos X5

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
mitja_i
Znanec
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 13. Feb 2008 09:09
Telefon: Huawei IDEOS X5
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 02. Dec 2011 13:34

Jap! Moraš ga namestiti, ker ima vse bonbončke notri! Step 3 lahko potem najenostavneje instaliraš preko menija nastavitve (Settings) -> O telefonu (About phone) -> Nadgradnja (upgrade). In se hitro naloži, čeprav mi je spet obstal na zaslonu za upgrade. Potem spet baterija ven in... Že čaka precej spremenjen Huawei ROM!

Odlična zadeva!

Infidel
Novinec
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 30. Nov 2011 18:14

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Infidel » 02. Dec 2011 13:40

To opcijo sem že probal, ampak ne gre. Ko stisnem Spletna nadgradnjo imam 3 možnosti in z nobeno ne gre.

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a tado » 02. Dec 2011 13:57

Update je odstranjen do naslednjega tedna.
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 02. Dec 2011 16:08

Jaz bom raje kar na final verzijo 2.3 počakal. Mam preveč "tunan" 2.2, da bi ga kar povozil ;)
Administrator neuradnega foruma

dman
Novinec
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 22. Apr 2011 19:05
Telefon: Ideos X5 pro
Kraj: Novo mesto

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a dman » 02. Dec 2011 18:44

dman napisal/-a:Kartice v drugem androidu še nisem probal. Verjetno ima moj Ideos to omejitev (imam verzijo 2.2.2)
Nova kartica z oznako HC pa je prepoznana v Ideos5. :thumbs:

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a delboy » 02. Dec 2011 19:10

dman napisal/-a:
dman napisal/-a:Kartice v drugem androidu še nisem probal. Verjetno ima moj Ideos to omejitev (imam verzijo 2.2.2)
Nova kartica z oznako HC pa je prepoznana v Ideos5. :thumbs:

Čudno, da ti sprejme samo to, ki naj bi bila visoko kapacitativna :mislec:


Lp.

eno_ime
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 08. Dec 2011 13:34

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a eno_ime » 08. Dec 2011 13:40

Evo, sem novi tukaj gor, lastnik X5.
Pa imam par vprasanj:
1.Se da dobiti kaksna mocnejsa baterija 1500mAh za X5?
2.Novi firmware-i , koliko to pospesi delovanje samega telefona? Tko na obcutek.
3. ali novi firmware kaj izboljsa delovanje fotoaparata, ali to samo odvisno od wh
4.ali obstaja kaksen sw za izklop wifi od 22h - 6h zjutraj, in da mi recimo vsako uro(ali pol ure) gre na wifi, naredi sync, in se izklopi po minuti uporabe wifi, ce je na voljo. Namrec imam obcutek, da wifi pozre najvec baterije.

Hvala za odgovore, mnenja

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 08. Dec 2011 16:43

1. Ne da bi vedel zanjo. Obstajajo ponaredki, na katerih napišejo tudi 2000mAh, a je še slabša kot originalna.
2. Bistvene razlike nisem opazil. Ne nameščam pa neoriginalnih (ne velja garancija, če se kaj zaštrika...)
3. Prihajajoči 2.3 baje izboljša kamero (možno, da tudi fotoaparat)
4. Verjetno se najde kaj na marketu. Sam wifi ponoči ugašam.
Administrator neuradnega foruma

dman
Novinec
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 22. Apr 2011 19:05
Telefon: Ideos X5 pro
Kraj: Novo mesto

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a dman » 12. Dec 2011 18:54

živio,
Kdo mogoče ve zakaj mi napiše v Google navigaciji "Google navigation is not yet avalabile in this lokation"?
lp

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2360
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a lithium » 12. Dec 2011 19:39

Ker google navigacija še ne podpira SLO.
Pomaga pa IGO ;)
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a tado » 12. Dec 2011 21:43

Sedaj je na voljo tudi Navfree in je brezplačna, sicer je še nisem dobro preizkusil, a deluje.
Slika

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Rocky » 13. Dec 2011 18:57

Tudi google navigation dela v Slo, samo ne uradna verzija ;)
Slika

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a tado » 14. Dec 2011 18:37

In katera je to?
Slika

Rocky
Znanec
Znanec
Prispevkov: 391
Pridružen: 06. Jun 2011 13:51
Telefon: Huawei ideos x5
Znesek računa: 19,90

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a Rocky » 14. Dec 2011 21:22

Slika

bamby
Novinec
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 07. Nov 2011 20:04
Telefon: ideos x5 pro
Znesek računa: 20€

Re: Vse o Huawei Ideos X5

Odgovor Napisal/-a bamby » 26. Dec 2011 14:43

torej kdaj 2.3????

Odgovori