prilagam dve slikci zemljevida pokritosti v razmaku enega leta:

. Ker se je omrežje tušmobila zeloooooooooo pobolšalo. Lahko povem tudi osebno, da imam že več k en let tušmobil, mi je na začetku skoraj na vsakem klicu vrglo ven, sedaj pa že več kot pol leta lahko klic izvedem do konca, brez brenčanja oz. hrčanja..... Roaming z mobitelom skoraj ne koristim več, izjemoma na avtocestah....
 . Ker se je omrežje tušmobila zeloooooooooo pobolšalo. Lahko povem tudi osebno, da imam že več k en let tušmobil, mi je na začetku skoraj na vsakem klicu vrglo ven, sedaj pa že več kot pol leta lahko klic izvedem do konca, brez brenčanja oz. hrčanja..... Roaming z mobitelom skoraj ne koristim več, izjemoma na avtocestah....  hvala!
  hvala!
 ce bos pa rabil kaksen nasvet o tel. aparatih in nastavitvah -pa kar vprasaj  Pa brez zamere
 ce bos pa rabil kaksen nasvet o tel. aparatih in nastavitvah -pa kar vprasaj  Pa brez zamere

lithium napisal/-a:Napredek pri pokrivanju je vsekakor velik, 95% sem v njihovem omrežju. So pa žal še območja (recimo Podčetrtek), ko moram nastaviti ročno na M@, saj mi drugače preklopi v T omrežje, a je signal preslab (to je pa tistih 5%).