Stran 1 od 1

EON zamenja d3go

Objavljeno: 29. Avg 2017 08:03
Napisal/-a lithium
Pa le prihaja zamenjava obstoječe D3GO aplikacije s precej naprednejšo.
Možno bo gledanje tudi na smart TV - upam, da v dobri kvaliteti slike. :greensmart:

http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo ... embra.html

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 21. Okt 2017 11:30
Napisal/-a avgi
Ali je ze kdo poskusil to v tujini? Deluje?

Poslano z mojega DIG-L21HN z uporabo Tapatalk

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 22. Okt 2017 10:26
Napisal/-a pinoponko
Meni ni v Avstriji in Nemčiji.

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 23. Okt 2017 20:37
Napisal/-a Safre
Se splača investirati v kak VPN...
https://play.google.com/store/apps/deta ... pn.android

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 05. Apr 2018 00:29
Napisal/-a avgi
Ali je že kdo sprobal na Smart TV-ju?

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 05. Apr 2018 13:10
Napisal/-a lithium
Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 06. Apr 2018 01:01
Napisal/-a avgi
lithium napisal/-a:Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Kaj za eni Android box imas?

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 06. Apr 2018 07:54
Napisal/-a lithium
Android Box imam https://www.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html (Tanix TX3 Mini TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM).

Ker na njemu teče klasičen Android 7.1 (na za Smart TV) je potrebno nanj namestiti EON APK od tukaj: https://apkpure.com/eon/com.ug.eon.android.tv

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 12. Avg 2018 22:38
Napisal/-a avgi
V EON sem že povezal največje možno število naprav in želim povezati dodatno napravo, ampak bi moral najprej odjaviti eno izmed prijavljenih naprav. Kako to naredim?

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 13. Avg 2018 08:11
Napisal/-a lithium
Prijaviš se na moj.telemach.si in tam zbrišeš eno izmed prijavljenih naprav.

Re: EON zamenja d3go

Objavljeno: 14. Avg 2018 14:35
Napisal/-a avgi
Sem kontaktiral Telemach. Napaka na portalu Moj Telemach je bila odpravljena. Zdaj sem uredil.