EON zamenja d3go

O Telemach internetu, IPTV, telefoniji...
Odgovori
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2313
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a lithium » 29. Avg 2017 08:03

Pa le prihaja zamenjava obstoječe D3GO aplikacije s precej naprednejšo.
Možno bo gledanje tudi na smart TV - upam, da v dobri kvaliteti slike. :greensmart:

http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo ... embra.html
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1117
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi » 21. Okt 2017 11:30

Ali je ze kdo poskusil to v tujini? Deluje?

Poslano z mojega DIG-L21HN z uporabo Tapatalk
Slika
Slika

pinoponko
Novinec
Novinec
Prispevkov: 29
Pridružen: 10. Maj 2013 09:14
Telemach paket: Telemach odbit

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a pinoponko » 22. Okt 2017 10:26

Meni ni v Avstriji in Nemčiji.

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a Safre » 23. Okt 2017 20:37

Se splača investirati v kak VPN...
https://play.google.com/store/apps/deta ... pn.android

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Slika

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1117
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi » 05. Apr 2018 00:29

Ali je že kdo sprobal na Smart TV-ju?
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2313
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a lithium » 05. Apr 2018 13:10

Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1117
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi » 06. Apr 2018 01:01

lithium napisal/-a:Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Kaj za eni Android box imas?
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2313
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a lithium » 06. Apr 2018 07:54

Android Box imam https://www.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html (Tanix TX3 Mini TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM).

Ker na njemu teče klasičen Android 7.1 (na za Smart TV) je potrebno nanj namestiti EON APK od tukaj: https://apkpure.com/eon/com.ug.eon.android.tv
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1117
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi » 12. Avg 2018 22:38

V EON sem že povezal največje možno število naprav in želim povezati dodatno napravo, ampak bi moral najprej odjaviti eno izmed prijavljenih naprav. Kako to naredim?
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2313
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a lithium » 13. Avg 2018 08:11

Prijaviš se na moj.telemach.si in tam zbrišeš eno izmed prijavljenih naprav.
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1117
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: EON zamenja d3go

Odgovor Napisal/-a avgi » 14. Avg 2018 14:35

Sem kontaktiral Telemach. Napaka na portalu Moj Telemach je bila odpravljena. Zdaj sem uredil.
Slika
Slika

Odgovori