[Neuradni Telemach forum]

[Forum070 - neuradni forum uporabnikov Telemacha]

EON zamenja d3go

O Telemach internetu, IPTV, telefoniji...

EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a lithium » 29. Avg 2017 07:03

Pa le prihaja zamenjava obstoječe D3GO aplikacije s precej naprednejšo.
Možno bo gledanje tudi na smart TV - upam, da v dobri kvaliteti slike. :greensmart:

http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo ... embra.html
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2233
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 71
Telemach paket: Free2Go
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a avgi » 21. Okt 2017 10:30

Ali je ze kdo poskusil to v tujini? Deluje?

Poslano z mojega DIG-L21HN z uporabo Tapatalk
Slika
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1110
Pridružen: 11. Sep 2007 12:17
Kraj: Prebold
Prejete zahvale: 5
Telefon: Honor 6c

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a pinoponko » 22. Okt 2017 09:26

Meni ni v Avstriji in Nemčiji.
pinoponko
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 10. Maj 2013 08:14
Prejete zahvale: 0
Telemach paket: Telemach odbit

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a Safre » 23. Okt 2017 19:37

Se splača investirati v kak VPN...
https://play.google.com/store/apps/deta ... pn.android

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Slika
Safre
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 09:55
Prejete zahvale: 27
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a avgi » 04. Apr 2018 23:29

Ali je že kdo sprobal na Smart TV-ju?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1110
Pridružen: 11. Sep 2007 12:17
Kraj: Prebold
Prejete zahvale: 5
Telefon: Honor 6c

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a lithium » 05. Apr 2018 12:10

Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2233
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 71
Telemach paket: Free2Go
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a avgi » 06. Apr 2018 00:01

lithium napisal/-a:Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Kaj za eni Android box imas?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1110
Pridružen: 11. Sep 2007 12:17
Kraj: Prebold
Prejete zahvale: 5
Telefon: Honor 6c

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a lithium » 06. Apr 2018 06:54

Android Box imam https://www.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html (Tanix TX3 Mini TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM).

Ker na njemu teče klasičen Android 7.1 (na za Smart TV) je potrebno nanj namestiti EON APK od tukaj: https://apkpure.com/eon/com.ug.eon.android.tv
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2233
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 71
Telemach paket: Free2Go
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a avgi » 12. Avg 2018 21:38

V EON sem že povezal največje možno število naprav in želim povezati dodatno napravo, ampak bi moral najprej odjaviti eno izmed prijavljenih naprav. Kako to naredim?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1110
Pridružen: 11. Sep 2007 12:17
Kraj: Prebold
Prejete zahvale: 5
Telefon: Honor 6c

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a lithium » 13. Avg 2018 07:11

Prijaviš se na moj.telemach.si in tam zbrišeš eno izmed prijavljenih naprav.
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2233
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 71
Telemach paket: Free2Go
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a avgi » 14. Avg 2018 13:35

Sem kontaktiral Telemach. Napaka na portalu Moj Telemach je bila odpravljena. Zdaj sem uredil.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1110
Pridružen: 11. Sep 2007 12:17
Kraj: Prebold
Prejete zahvale: 5
Telefon: Honor 6c


Vrni se na Telemach

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron