Debata med uporabniki Telemacha

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2321
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 26. Mar 2016 22:45

Ja je možno če je sim USIM samo nastavitve za LTE moreš vnest..

Tukaj na tej povezavi: http://nadgradnje.telemach.si/nastavitve/ maš nastaviteve za LTE odvisno od telefona..
Slika

desyncx
Znanec
Znanec
Prispevkov: 114
Pridružen: 02. Jan 2010 10:12
Telefon: Google nexus 6
Kraj: Celje

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a desyncx » 30. Mar 2016 18:57

Sem zadevo mal potestiral. LTE res deluje vredu v mestu. Doma pa tak ni nič bolje, kot je bilo pred 1 letom, ko sem bil primoran zamenjat operaterja.

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2321
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 07. Dec 2017 13:26

Zgleda slaba poslovna praksa bivšega Tušmobila se je očitno prenesla na Telemach.. :headbash:

https://www.zurnal24.si/slovenija/naroc ... onu-301511
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a green » 02. Jan 2018 20:10

Eno vprašanje se plača provizija za plačilo položnice(telemach) v telemachovi poslovalnici?

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec
Prispevkov: 129
Pridružen: 27. Feb 2017 14:53
Telemach paket: Free2Go Revolucija

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a mm1 » 03. Jan 2018 23:32

Ne. Tudi pri posrednikih ne. Pri mojem posredniku lahko plačam samo s kartico. Če je pri vseh posrednikih tako pa ne vem. V poslovalnicah pa sprejemajo tudi gotovino.
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a green » 05. Jan 2018 10:32

Danes plačal pri posredniku z kartico. Gotovino ne sprejema.
Telemach mi poslal položnico za 6 centov, sram jih naj bo.

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a green » 17. Jul 2018 18:03

Katastrofa kaj sem danes doživel z predplačniškega računa so mi odtrgali 6,48€. Baje sem potrošil 64 MB podatkov. Prenos imam že 2 dni izklopljen. Kaj mi je za storiti?

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2321
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 17. Jul 2018 18:07

Napisat reklamacijo.. In razložit zadevo.. Ni ti druge .
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a green » 17. Jul 2018 18:13

To sem pravkar storil. Sem pa tudi jih klical in vstrajajo, da sem danes ob 5 zjutraj potrošil podatke. Kako naj bi jih potrošil, če sem mel izklopljene.

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec
Prispevkov: 129
Pridružen: 27. Feb 2017 14:53
Telemach paket: Free2Go Revolucija

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a mm1 » 17. Jul 2018 21:04

Zelo podoben primer pri meni! Kljub izklopljenim podatkom so mi vzeli enote. In to na dveh številkah. Je šla reklamacija za obe številki in popolnoma enak odgovor. Da v sistemu vidijo, da je bila podatkovna seja. Jap, z izklopljenimi podatki. In potem še, da je z mojim telefonom nekaj narobe, če mi prenaša podatke kljub izklopljenim podatkom. :jezen:
Slika

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1114
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a avgi » 18. Jul 2018 12:38

Ima kdo za podarit kodo za dostop do EON na SMART TV-ju (Paket Gold Trojka Extra ali Premium)?
Zadnjič spremenil avgi, dne 19. Jul 2018 13:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a green » 19. Jul 2018 11:01

Kak to pišeš? Jaz prebral da podarjaš, še enkrat bral ;imam kdo...?

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1114
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a avgi » 19. Jul 2018 13:52

Sory sem se zatipkal. Ce ima kdo...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a green » 30. Jul 2018 09:59

mm1 napisal/-a:Zelo podoben primer pri meni! Kljub izklopljenim podatkom so mi vzeli enote. In to na dveh številkah. Je šla reklamacija za obe številki in popolnoma enak odgovor. Da v sistemu vidijo, da je bila podatkovna seja. Jap, z izklopljenimi podatki. In potem še, da je z mojim telefonom nekaj narobe, če mi prenaša podatke kljub izklopljenim podatkom. :jezen:
Kak jim stati na rep? Sem ji poslal dokaz, da sem bil na wifi, vendar še vedno vstrajajo pri svoji lažnivi informaciji.

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec
Prispevkov: 129
Pridružen: 27. Feb 2017 14:53
Telemach paket: Free2Go Revolucija

Re: Debata med uporabniki Telemacha

Odgovor Napisal/-a mm1 » 01. Avg 2018 20:00

Ne vem, to je praktično nemogoče dokazati. Edini "dokaz" je aplikacija, ki meri podatke, ampak to te gladko zavrnejo, češ da sigurno kaže narobe. :greensmart: Nočem misliti črnogledo, ampak kaj pa veš, mogoče Telemach malo na lastno pest "vzame" enote, itak večina uporabnikov tega ne opazi. Tisti, ki pa opazi (kot npr. jaz :biggrin: ), ga pa gladko odpikajo v smislu, da njim sistem tako kaže, in se lahko slikaš. Če se mi to še enkrat zgodi in bom to opazil, bo šla pritožba z "višjim tonom" in potem magar na AKOS prijava zaradi nepoštene poslovne prakse. V skrajnem primeru grem tudi h konkurenci, kar mi pa ni cilj. Ampak če ne bo šlo drugače... :nevem:
Slika

Odgovori