NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
miran72
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 09. Jun 2011 11:21
Telefon: samsung galaxy S5 mi

NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a miran72 » 25. Sep 2015 08:41

KDAJ SE BO NA TELEFONU NA NOVO IZPISALO OMREŽNI OPERATER TELEMACH MOBIL NAMESTO TUŠMOBIL?

lp

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a tado » 25. Sep 2015 10:56

Če se ne motim, so informacije zapisane v sami programski opremi telefona. Kar naj bi pomenilo, da morajo proizvajalci ob rednih posodobitvah poslati tudi posodobitev o imenu omrežja. Recimo na Apple aparatih imajo nekateri že navedeno omrežje Telemach. Jaz imam novo Telemach kartico in mi piše Tušmobil.

Če se motim, naj me nekdo popravi.
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 25. Sep 2015 11:17

Na telefonih se izpiše z novo različico programske opreme, imaš pa še zapis na SIM kartici (če se avtomatsko posodobi ne vem).

Drugače ni Telemach mobil ampak samo Telemach. Do konca leta bo tudi podjetje Telemach Mobil d.o.o. bilo pripojeno na Telemach d.o.o. Blagovna znamka pa je že sedaj Telemach
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a lithium » 25. Sep 2015 13:00

Meni Japka z IOS9 še vedno kaže "SI Tušmobil" med omrežji...
Photo 25. 09. 15 12 55 28.png
Photo 25. 09. 15 12 55 28.png (54.76 KiB) Pogledano 20046 krat
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a tado » 25. Sep 2015 23:09

Na nekem forumu sem opazil ze sliko s Telemach omrezjem.
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a Safre » 26. Sep 2015 09:41

tado napisal/-a:Na nekem forumu sem opazil ze sliko s Telemach omrezjem.
Evo jo... ;)
Priponke
12036866_10200995000673192_1159521889472934235_na.jpg
12036866_10200995000673192_1159521889472934235_na.jpg (29.25 KiB) Pogledano 19993 krat
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a lithium » 26. Sep 2015 09:43

Aha, imaš novo simko pa ti pobere z nje :)
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a tado » 26. Sep 2015 10:02

Lithium, jaz recimo imam tudi novo SIM kartico, pa mi piše TUSMOBIL. Ne vem no, kje bi bila tu fora?
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a lithium » 26. Sep 2015 10:03

Mogoče samo čisto zadnje SIM kartice (Safre je rekel, da bo šel na VEČ paket..) ali pa nekateri telefoni ne pobirajo info iz SIM kartice...
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
DuxVinedorum
Znanec
Znanec
Prispevkov: 155
Pridružen: 14. Sep 2007 19:47

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a DuxVinedorum » 27. Sep 2015 13:25

Ko smo ze pri poimenovanjih - zakaj pa "prvi operater" se vedno fura stari napis in ne "Telekom"?

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a tado » 27. Sep 2015 19:09

:nevem: Pri Mobitelu je šlo za združitev, ukinitev blagovne znamke, pri Tušmobilu pa dejansko za prodajo celotne firme. Je pa bilo takrat isto govora, da se bo naziv omrežja spremenil.
Slika

Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a Safre » 11. Okt 2015 09:25

uploadfromtaptalk1444548197924.jpg
uploadfromtaptalk1444548197924.jpg (220.56 KiB) Pogledano 19719 krat
Izgleda je res vezano na nove SIM kartice. Tudi na dodatni SIM se prikaže Telemach omrežje.

Sent from my SHV-E210S using Tapatalk
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 355
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a green » 11. Okt 2015 10:06

Mene zanima kaj imaš to apk v starus baru, ko ti prikazuje dan in mesec?

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2321
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 11. Okt 2015 10:09

Če misliš čisto na vrhu zraven ure... To ni aplikacija tko je pač narejeno pri Samsung telefonih ;)
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 355
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: NA TELEFONU PREIMENOVANJE IZ TUŠMOBILA V TELEMACH MOBIL

Odgovor Napisal/-a green » 11. Okt 2015 10:13

A tako, drugač je to prikazovalo na starih romih z exposed in gravity box, zdaj mi več noče.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Odgovori