T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 06. Jul 2012 15:14

Pritisni logo še enkrat. Preveri, če mobilno omrežje sploh deluje v brskalniku (odpri npr. http://google.com). Če deluje tam, mora delovati tudi widget. Če widget še vedno prikazuje, da je prišlo do napake, potem napiši, pa bova nekako problem rešila.

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 15:21

A mora bit 2g ali 3g omrežje,ker tega v stanovanju ne lovi.

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 15:22

ne tudi google mi ne odpre

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 06. Jul 2012 15:23

Pa maš v nastavitvah omogočeno prenos podatkov?
Slika

alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 06. Jul 2012 15:26

Počasi in po korakih....

1. Odpri internetni brskalnik na telefonu in vtipkaj http://www.google.com
Če se že tukaj zatakne (ne odpre googla), potem je problem v tvoji povezavi in widget prav tako ne bo delal

2. Če ti internetno stran v 1. koraku odpre brez problema, potem pojdi na namizje tja, kamor si postavil widget in pritisni na logotip od Tušmobila za osvežitev podatkov. Logotip mora po pritisku postati prosojen, na desni strani pod tvojo telefonsko številko pa se mora pojaviti tekst "osvežujem...". Ko widget osveži podatke, bi ti moral prikazati porabo. Če ti izpiše, da je prišlo do napake pri obdelovanju podatkov oz. česa podobnega, potem napiši, da še vedno ne deluje in ti bom nadaljna navodila posredoval po zasebnem sporočilu. Možno je namreč, da v widgetu nisem predvidel nekaterih vnosov (ker Tušmobil nima nobene dokumentacije za to - zadeva ni javna) in bom moral popravit, da bo za tvoj primer deloval izpis. Še prej se pa 100% prepričaj, da ti podatkovna povezava ob izklopljenem WiFi omrežju deluje brez problema (1. točka!).

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 15:27

podatke imam omogočene

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 15:32

Verjetno nimam kaj prav nastavljeno,kje lahko vklopim to povezavo.

alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 06. Jul 2012 15:37

krepki napisal/-a:Verjetno nimam kaj prav nastavljeno,kje lahko vklopim to povezavo.
Si sledil mojim navodilom? Kje se zatakne? Malo več informacij daj od sebe, ker drugače lahko nabijemo 25 prispevkov pa še vedno ne bomo nikamor prišli.

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 15:40

Ko odprem www.google.com mi napiše da ni omrežne povezave
brskalnik ne more naložiti te strani ker ni internetne povezave

alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 06. Jul 2012 15:41

No vidiš, potem je problem že tukaj, da nimaš internetne povezave. Preveri, če imaš pravilno vpisane nastavive. Najbolje, da pokličeš Tušmobilovo podporo, pa te bodo oni po korakih vodili do pravilnih nastavitev.

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 15:57

Nastavljeno je tako kot na tej strani.
http://www.tusmobil.si/mobilni-telefoni.html#m_mid172
Edina razlika je v predzadnji nastavitvi,kjer je tukaj none na telefonu pa CHAP impak ko dam none in shranim se kasneje spet pojavi CHAP

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1173
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a enpir » 06. Jul 2012 16:07

poglej ZS krepki, poslal sem ti nastavitve za sonica

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 16:17

Hvala enpir sedaj pa deluje tako kot mora.
LP

alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 06. Jul 2012 16:54

tado napisal/-a:Odlično izvedeno! Mogoče kaj za Windows Phone?
Naslednji teden mogoče dobiš testno verzijo za sprobat ;)

Odgovori