Huawei H8500

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Huawei H8500

Odgovor Napisal/-a delboy » 20. Jul 2011 16:17

tado napisal/-a:Četrta opcija- Ta storitev ni na voljo :biggrin:

Ne :?: , katere pa imaš ponujene?


Lp.

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Huawei H8500

Odgovor Napisal/-a tado » 20. Jul 2011 16:22

Ko pritisnem tipko kliči mi reče to. Ni nobenih drugih možnosti.
Slika

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Huawei H8500

Odgovor Napisal/-a delboy » 20. Jul 2011 16:43

tado napisal/-a:Ko pritisnem tipko kliči mi reče to. Ni nobenih drugih možnosti.

V kolikor vtipkaš navedeni niz, se ti opcije same pojavijo, niti treba pritsniti na tipko za klic :greensmart:

Auuu :headbash: , sedaj videl, pozabil sem dopisati še eno # , sem popravil, sedaj poizkusi, mislim da bo tokrat delalo :thumbs:
Lp.

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Huawei H8500

Odgovor Napisal/-a tado » 20. Jul 2011 16:49

Jaz pa sem dal eno 3 preveč. pa smo bli tam. Sedaj vidim.
Slika

MaŁaa
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 12. Feb 2012 17:19
Telefon: Huawei U8650

Re: Huawei H8500

Odgovor Napisal/-a MaŁaa » 12. Feb 2012 17:39

Imam Huawei U8650 in me zanima kako lahko prenesem MMS sporočilo, da ga bom lahko odprla in prebrala??

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1173
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Huawei H8500

Odgovor Napisal/-a enpir » 12. Feb 2012 18:58

prvo moraš imeti nastavitve za MMS in internet, omogočen prenos podatkov in to je... Ko prejmeš MMS ti ga avtomatsko prenese in ga lahko pogledaš...

za nastavitve pobrskal na forumu ali pa klic na 080 700 700 iz drugega telefona in to je to

Odgovori