moj.tusmobil.si

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2340
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 20. Dec 2011 20:32

hmm zanimivo meni celi cajt dela to ko da se na novo registriram v moj tusmobil.. :confused: neki je narobe :ahhh:
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2340
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 20. Dec 2011 20:34

evo to mi vrže ko vpiše U.ime in geslo zahteva gsm številko..

Slika
Slika

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a krepki » 20. Dec 2011 20:43

Meni je do danes tud normalno delalo od danes naprej pa enako kot pri Dekyju

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 20. Dec 2011 20:48

meni deluje pa ok
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2348
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a lithium » 20. Dec 2011 21:34

Ja, tudi pri meni zahteva telefonsko številko... :confused:
Administrator neuradnega foruma

lexir
Novinec
Novinec
Prispevkov: 32
Pridružen: 20. Jun 2011 22:08
Telefon: Nexus 4
Kraj: Lendava

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a lexir » 20. Dec 2011 22:09

Pri meni tudi zahtava telefonska številko.

Pa menda ne, ker kontroliram tri številke v družinskem okolju z mojega PCja iz različnih naslovov.

Od kdaj pa tašča uporablja PC? :headbash:
Zadnjič spremenil lexir, dne 21. Dec 2011 07:40, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DuxVinedorum
Znanec
Znanec
Prispevkov: 155
Pridružen: 14. Sep 2007 19:47

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a DuxVinedorum » 20. Dec 2011 23:15

Meni enako zahteva vnos stevilke. Bom raje pocakal kak dan/dva, da se zadeva razresi, or something. Nekako se mi zdi nenavadno, da sprasuje po telefonski stevilki po tem, ko sem ze vnesel username in geslo in bi moral ze biti v portalu telefonske stevilke, po kateri sprasuje. :)

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 21. Dec 2011 12:27

ewo, včeraj se je nekaj posodabljajo tako bi bi moralo biti danes že ok. Vsem ki je zahtevalo geslo, vpišite številko in prejeto geslo vpišite za dokončanje logiranja in bo potem vse ok delovalo....

Uporabniški avatar
DuxVinedorum
Znanec
Znanec
Prispevkov: 155
Pridružen: 14. Sep 2007 19:47

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a DuxVinedorum » 24. Dec 2011 20:57

Hmm, edino malo nerodno je za internet-only accounte ala brezmejni 24-ur. Ce prav razumem, moras biti v "prvi" seji gor preko Tus interneta, ker sicer na tisti kljucek ne dobis SMSa. :confused:

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 25. Dec 2011 00:22

dobiš dobiš SMS tudi na mobile partner programček

Uporabniški avatar
DuxVinedorum
Znanec
Znanec
Prispevkov: 155
Pridružen: 14. Sep 2007 19:47

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a DuxVinedorum » 25. Dec 2011 00:43

Pa ni tako, da se ta zadeva avtomatsko skonekta na internet (in pozre 1 EUR, cetudi tistih 24 ur ne rabis mobilnega interneta)? Se da to kje izklopiti?

voyager
Novinec
Novinec
Prispevkov: 37
Pridružen: 20. Mar 2009 07:48

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a voyager » 25. Dec 2011 10:18

Če nimaš interneta in je mobilni "prazen" se povežeš in preko tuškabine napolniš. Se pravi v tem primeru se da. Če pa že imaš gor denar pa ne moreš brezplačno napolnit z uporabo mobilnega brez da ti požre 1 EUR. Alternativa je, če imaš eno naročnino lahko tistega napolniš. Tam imaš več opcij USSD, SMS, moj.tusmobil...

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2348
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a lithium » 25. Dec 2011 10:20

Dokler ne klikneš connect, se podatkovno ne poveže in ti ne porablja cekinov. :)
SMS pa lahko vseeno prejmeš, saj si povezan na omrežje.
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 25. Dec 2011 12:19

tako je ;)

Uporabniški avatar
DuxVinedorum
Znanec
Znanec
Prispevkov: 155
Pridružen: 14. Sep 2007 19:47

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a DuxVinedorum » 25. Dec 2011 12:52

OK. Je ze ene dva meseca, odkar sem uporabljal, pa sem imel v spominu, da je kmalu po tistem, ko si modem vtaknil v USB port, samodejno vzpostavil tudi internetno zvezo. :)

Odgovori