moj.tusmobil.si

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Safre » 07. Dec 2011 09:26

lithium napisal/-a:
enpir napisal/-a:ta mesec vrjetno še ne bo šlo skozi ker si malo prepozen, drugi mesec pa ;)
Sem eračun lepo dobil že ta mesec v e-banko. Odlično! :biggrin:
:hurra:
Slika

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 07. Dec 2011 12:47

vrhunsko ;)

dasdas
Novinec
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 14. Dec 2011 11:17
Telefon: htc desire hd

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a dasdas » 14. Dec 2011 11:22

dobra ideja.. samo je zadeva rahlo nauporabna če imaš smart phone, ki vsake 2 sekunde pošlje nekaj podatkov..

Lepo bi bilo če bi bilo možno filtriranje podatkov npr ( skriješ prenos podatkov, skriješ klice znotraj tušmobila....... )

Proti koncu meseca imam okoli 160 strani podatkov za 1 mesec.. zadeva rata nepregledna...

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 14. Dec 2011 11:38

se strinjam, je tudi to v planu, vendar težko časovno opredelim

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 14. Dec 2011 19:18

Prijatelj ima problem pri vključitvi eračun-a? So kakšni problemi z aplikacijo?

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 14. Dec 2011 21:27

kakšno napako pa javlja, kje se ustavi?

slovenc
Novinec
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 08. Jul 2008 01:50
Telefon: Samsung Gnote
Dodatni paketi: adsl
Znesek računa: 78€

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a slovenc » 15. Dec 2011 11:30

Kje pa kaže porabo podatkov iz opcij telefon?

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a krepki » 20. Dec 2011 19:59

Spremenjen dostop do moj.tusmobil.si,po novem moraš vpisat tel.štrevilko na katero ti pošljejo geslo za dostop.

JtS®
Znanec
Znanec
Prispevkov: 354
Pridružen: 28. Avg 2008 22:19

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a JtS® » 20. Dec 2011 20:10

Enkratno geslo za dostop - varno ampak bedarija... :evil:

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 20. Dec 2011 20:23

krepki napisal/-a:Spremenjen dostop do moj.tusmobil.si,po novem moraš vpisat tel.štrevilko na katero ti pošljejo geslo za dostop.
tako je že od samega začetka pri registraciji in v primeru da želiš aktivirati dodaten paket... drugače pa kasneje ne zahteva več, ravnokar uspešno logiral brez varnostnega gesla

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2340
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 20. Dec 2011 20:24

meni tut zahteva številko da mi pošlje geslo enkratno... Pa sem registriran že lep cajt in mi tega ni zahtevalo do sedaj več od registracije..
Slika

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 20. Dec 2011 20:28

a ga že dalj časa nisi uporabljal?

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2340
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 20. Dec 2011 20:29

ne..vsak dan ga uporabljam ..tak da čudno dopoldne tega mi ni zahtevalo..
Slika

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 20. Dec 2011 20:30

spiderkb napisal/-a:Prijatelj ima problem pri vključitvi eračun-a? So kakšni problemi z aplikacijo?
V četrto je šlo vse lepo skozi :)

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 20. Dec 2011 20:31

Deky_ napisal/-a:ne..vsak dan ga uporabljam ..tak da čudno dopoldne tega mi ni zahtevalo..
jaz sem se normalno tudi prijavil, kot vedno.

Odgovori