moj.tusmobil.si

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1173
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a enpir » 14. Sep 2011 11:41

poskusi za foro z celim linkom: https://moj.tusmobil.si/

Individuum
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Sep 2011 10:46

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Individuum » 14. Sep 2011 11:43

Sem, isto.

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2341
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a lithium » 14. Sep 2011 12:17

Kaj pa če samo za test nastaviš slovenščino v Chromu. A potem dela?
Administrator neuradnega foruma

Individuum
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Sep 2011 10:46

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Individuum » 14. Sep 2011 12:27

Vrže isto:
Slika

lexir
Novinec
Novinec
Prispevkov: 32
Pridružen: 20. Jun 2011 22:08
Telefon: Nexus 4
Kraj: Lendava

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a lexir » 14. Sep 2011 13:39

Pojdi v:
Nadzorno ploščo/Območne in jezikovne možnosti/ na registerski kartici Oblike/ Oblika mora biti nastavljena na Slovenščina

Zdaj bi ti moralo odprti.

Individuum
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Sep 2011 10:46

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Individuum » 15. Sep 2011 09:40

Sem nastavil, pa še vedno ne odpre. Očitno je nekaj z nastavitvami v Chromu, ker mi na istem računalniku stran bp odpre v Chrome Portable.

lexir
Novinec
Novinec
Prispevkov: 32
Pridružen: 20. Jun 2011 22:08
Telefon: Nexus 4
Kraj: Lendava

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a lexir » 15. Sep 2011 10:17

V Chromu meni tudi ne odpre in me ne zanima zakaj.
Odpira pa v Internet Explorerju 9.

Poskusi v IE9ki odpret https://moj.tusmobil.si/, če si v sistemu OS nastavil Slovenščina.
Mora odpreti.

Jaz imam nemški W7 in imel podobne težave dober mesec dni. Od kar sem pa nastavil Oblika na Slovenščina V IE9 dela like a charm.

dadooo
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 19. Sep 2011 17:44
Telefon: iPhone 4

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a dadooo » 19. Sep 2011 17:51

Pozdravljeni, a je normalno da vse tole kaže 0€ tudi naročnina in zakupljene minute za druga omrežja?
Slika


Lp.

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a tado » 19. Sep 2011 17:57

Ne, ste nov uporabnik?
Slika

dadooo
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 19. Sep 2011 17:44
Telefon: iPhone 4

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a dadooo » 19. Sep 2011 18:41

Da, danes so me priklopili :)

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a tado » 19. Sep 2011 18:42

Potem še ni minilo 24 ur. Preveri jutri ali pojutrišnjem.
Slika

dadooo
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 19. Sep 2011 17:44
Telefon: iPhone 4

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a dadooo » 19. Sep 2011 18:47

Ok, hvala.

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 19. Sep 2011 19:11

Kjer so neomejene količine boš imel na moj.tusmobil.si prikazano vedno 0. Vse je OK.

Drugače pa počakaj na jutri :)
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 26. Sep 2011 15:55

A še komu ne kaže Zgodovino klicev in storitev?? :confused:
Slika

repetitor
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 06. Jan 2011 09:54
Telefon: Nokia E72

Re: moj.tusmobil.si

Odgovor Napisal/-a repetitor » 26. Sep 2011 16:38

Trenutno tudi meni ne deluje Zgodovina klicev.

Odgovori