Ali je možno ?

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
desyncx
Znanec
Znanec
Prispevkov: 114
Pridružen: 02. Jan 2010 10:12
Telefon: Google nexus 6
Kraj: Celje

Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a desyncx » 02. Jan 2010 10:20

Zanima me če lahko jaz sklenem paket TušmobilBrez in dodatni paket tušmobil1GB. To pomeni, da bi na koncu plačeval samo 5 € naročnine ?

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1174
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a enpir » 02. Jan 2010 10:22

vsekakor lahko...

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2351
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 02. Jan 2010 15:16

Seveda lahko...5 € za 1GB podatkov plus kar porabiš za pogovore , sms in mms..če boš uporabljal.. ;)
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2366
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(150/50net)
Kraj: Celje

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a lithium » 02. Jan 2010 19:30

Pa pazi, da boš ta 1GB porabil v Tušmobilovem omrežju :biggrin:

Drugače pa je kombinacija tušmobilbrez +1GB najboljša tudi zame :biggrin:
Administrator neuradnega foruma

desyncx
Znanec
Znanec
Prispevkov: 114
Pridružen: 02. Jan 2010 10:12
Telefon: Google nexus 6
Kraj: Celje

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a desyncx » 04. Jan 2010 09:06

Hvala za odgovore. Bom poskusil nastaviti HTCja tako, da ne bo iskal samodejno omrežja, če je že ta model tega sposoben :evil: Sedaj mi je praktično vseeno, ker je še UMTS brezplačen.

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2351
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 04. Jan 2010 15:56

desyncx napisal/-a:Hvala za odgovore. Bom poskusil nastaviti HTCja tako, da ne bo iskal samodejno omrežja, če je že ta model tega sposoben :evil: Sedaj mi je praktično vseeno, ker je še UMTS brezplačen.
UMTS je brezplačen samo na 900Mhz na 2100Mhz pa ne ...in mi povej kak boš vedu na keri frekvenci si..? :evil:
Slika

Pesnik
Novinec
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 01. Apr 2010 19:34

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a Pesnik » 03. Apr 2010 01:15

Ah, tak da je to garantirano mozno. Te bom pa vzel prvo 0+5 (1GB) pa potem (5-25%)+5(1GB) ce bom prekoraco 3€ telefoniranja.

Uporabniški avatar
Azzil
Moderator
Moderator
Prispevkov: 295
Pridružen: 27. Jul 2007 12:59
Telefon: Samsung Galaxy SII
Dodatni paketi: Brezmejni internet 24ur
Znesek računa: 8€

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a Azzil » 03. Apr 2010 03:09

HTC-je se da nastaviti ročno na določenega operaterja. Povej model HTC-ja pa bomo pomagali najdi.. :)
... je zame arest azil, je zame arrest azzil, je zame arest azil???
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2351
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 03. Apr 2010 12:08

Pesnik napisal/-a:Ah, tak da je to garantirano mozno. Te bom pa vzel prvo 0+5 (1GB) pa potem (5-25%)+5(1GB) ce bom prekoraco 3€ telefoniranja.
evo na tem linku maš tabelo od kere paketa naprej lahko koristiš 25% popusta in kaki so pogoji...

http://www.tusmobil.si/index.php?option ... &Itemid=71
Slika

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a tado » 03. Apr 2010 12:28

Deky_ napisal/-a:
desyncx napisal/-a:Hvala za odgovore. Bom poskusil nastaviti HTCja tako, da ne bo iskal samodejno omrežja, če je že ta model tega sposoben :evil: Sedaj mi je praktično vseeno, ker je še UMTS brezplačen.
UMTS je brezplačen samo na 900Mhz na 2100Mhz pa ne ...in mi povej kak boš vedu na keri frekvenci si..? :evil:
Samsung omogoča izbiro frekvence UMTSa.
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2351
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 03. Apr 2010 12:30

tado napisal/-a:
Deky_ napisal/-a:
desyncx napisal/-a:Hvala za odgovore. Bom poskusil nastaviti HTCja tako, da ne bo iskal samodejno omrežja, če je že ta model tega sposoben :evil: Sedaj mi je praktično vseeno, ker je še UMTS brezplačen.
UMTS je brezplačen samo na 900Mhz na 2100Mhz pa ne ...in mi povej kak boš vedu na keri frekvenci si..? :evil:
Samsung omogoča izbiro frekvence UMTSa.

aja zanimivo.. ker model?
Slika

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a tado » 03. Apr 2010 12:33

Samsung Preston S5600, ko sem ga imel, sem lahko nastavil frekvenco. A na našem koncu UMTS-a ni tako da tega nisem niti poskušal.
Slika

veska
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 20. Maj 2010 21:25
Telefon: samsung

hmm..

Odgovor Napisal/-a veska » 20. Maj 2010 21:31

hei mene pa zanima kai se zgodi če ne plačam 2 položnic pravočasno... inn če lahko potem kupim novo sim kartico za ta telefon?

delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: hmm..

Odgovor Napisal/-a delboy » 20. Maj 2010 22:31

veska napisal/-a:hei mene pa zanima kai se zgodi če ne plačam 2 položnic pravočasno... inn če lahko potem kupim novo sim kartico za ta telefon?
V kolikor ne plačaš dveh položnic padeš pod popolno blokado storitev, vseskozi se te opozarja do kdaj najkasneje je potrebno poravnati zapadle obveznosti.
V kolikor jih ne poravnaš do predvidenega časa, se to vse skupaj preda agenciji za izterjave in takrat nimaš več opravka s Tušmobilom, ampak zgolj samo še z agencijo :biggrin: .

Moj predlog je, da poravnaš čimprej, ker poleg zapdlih položnic bo kasneje treba poravnati še sodne izvršbe in podbno. Lahko ti povem, da dolžna boš težko ostala, so že bili primeri ko so se ponujale na licitaciji iz strani sodišča razne stvari kot so kavči, skuterji, enkrat celo avto FIAT Chroma :butec: . To velja pri vseh operaterjih.

Naj omenim še, da izgubiš tudi obstoječo telefonsko številko.

V kolikor veš, da ne boš mogla poravnati zneskov, je najbolje, da kljub temu ta pravi čas kontaktiraš podjetje in se načeloma, lahko pogleda ter preveri kaj se v tvojem primeru, da še naresti za tebe, vse drugo je ignoriranje in se tako tudi smatra in ker je tako, podležeš zgornjemu opisu.

V kolikor si kupila telefon pri Tušmobilu, je odklenjen, kar pomeni, da notri lahko načeloma vstaviš tudi drugo SIM ter bo deloval :biggrin: .


Lp.

cresh
Novinec
Novinec
Prispevkov: 19
Pridružen: 19. Maj 2010 11:41
Telefon: HTC Desire

Re: Ali je možno ?

Odgovor Napisal/-a cresh » 25. Maj 2010 18:20

ali si lahko malo temo sposodim, da ne bom nove odpiral za eno vprašanje.

Ali je res, da je možno neomejeno število aneksov na eno številko oziroma na enega naročnika?
Hvala

Odgovori