Prehod med paketi

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Canthar
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 13. Nov 2008 14:31
Telefon: ZTE Blade

Prehod med paketi

Odgovor Napisal/-a Canthar » 30. Nov 2009 22:05

Sedaj imam paket BREZ, in se zanimam za paket 15.
Ali me priključnina iz BREZ na ta paket košta 10 €?
V drobnem tisku pri tem paketu piše, da migracija iz 15 na VESOLJE ni možna, torej bi mi preostali edino ostali paketi (20, 25, 30,...), ali pa morebitni dodatni +5.

Prenos podatkov pri paketu 15, velja le v Tušmobilovem omrežju, za klice in SMS-e pa ni navedeno, da moraš biti v Tuš omrežju, torej sklepam, da veljajo zakupljeni klici tudi v Mobitelovem omrežju.
...če si srečen in če srečo, rad bi še delil z nekom,
če si srečen brž z dlanjo udari v dlan...

voyager
Novinec
Novinec
Prispevkov: 37
Pridružen: 20. Mar 2009 07:48

Re: Prehod med paketi

Odgovor Napisal/-a voyager » 30. Nov 2009 22:27

Naj mi prosim nekdo pojasni zakaj res nekateri prehodi niso možni? Meni se zdi to totalno nelogično?

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1171
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Prehod med paketi

Odgovor Napisal/-a enpir » 30. Nov 2009 23:15

Canthar napisal/-a:Sedaj imam paket BREZ, in se zanimam za paket 15.
Ali me priključnina iz BREZ na ta paket košta 10 €? - ne prehod med paketi se nič ne zaračuna...
V drobnem tisku pri tem paketu piše, da migracija iz 15 na VESOLJE ni možna, torej bi mi preostali edino ostali paketi (20, 25, 30,...), ali pa morebitni dodatni +5. - greš pa iz t15 na t20 in potem iz t20 na tvesolje pa je (mal še šetaš levo desno, ampak gre)

Prenos podatkov pri paketu 15, velja le v Tušmobilovem omrežju, za klice in SMS-e pa ni navedeno, da moraš biti v Tuš omrežju, torej sklepam, da veljajo zakupljeni klici tudi v Mobitelovem omrežju. - klice, sms-e in mms-e lahko koristiš tudi v @m omrežju

Canthar
Novinec
Novinec
Prispevkov: 3
Pridružen: 13. Nov 2008 14:31
Telefon: ZTE Blade

Re: Prehod med paketi

Odgovor Napisal/-a Canthar » 02. Dec 2009 09:25

nekaj se govori, da bo mobitelovega roaminga v enem letu konec...
mi lahko kdo pove, ali to drži, oziroma do kdaj naj bi še lahko Tuš uporabniki koristili M@ omrežje?
...če si srečen in če srečo, rad bi še delil z nekom,
če si srečen brž z dlanjo udari v dlan...

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2328
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Prehod med paketi

Odgovor Napisal/-a lithium » 02. Dec 2009 09:26

To ni nič potrjeno. Dokler tega uradno ne potrdijo na Tušmobilu, so to samo ugibanja ...
Zelo verjetno, da v kakšnih odročnih predelih, kjer je Tušmobilov signal slab, roaming ostaja še precej časa.
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1171
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Prehod med paketi

Odgovor Napisal/-a enpir » 02. Dec 2009 10:40

pomoje da ga še kakšne 2 let zihr ne bojo ukinl, ker imajo enostavno še premalo bazni postaj.. tko da brez skrbi...

JtS®
Znanec
Znanec
Prispevkov: 354
Pridružen: 28. Avg 2008 22:19

Re: Prehod med paketi

Odgovor Napisal/-a JtS® » 02. Dec 2009 11:48

Drgač Tušmobil je v enem letu čist sposobn dodobra pokrit Slovenijo :P...po mojem mnenju. :dolgjezik:

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1171
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Prehod med paketi

Odgovor Napisal/-a enpir » 02. Dec 2009 11:55

sposoben pomoje je ja, sam sej veš kje se use ustav - dnar, gradbena dovoljenja, soglasja itd...

Eksluzivno samo za voyager-ja - danes mi je kolega sporočil, da ni več omejitev (naredu je spremembo zato ve/vem) kar se tiče prehoda med paketi vesolje v t15 itd... :evil: :biggrin: :thumbs: :greensmart:

Odgovori