Novo pri Telemachu

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 05. Jan 2019 14:35

Sem vesel, da ostajaš med nami revolucionarji... :D
Slika

Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Prispevkov: 2311
Pridružen: 17. Apr 2007 16:49
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: EON light(100/50net)
Kraj: Celje

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a lithium » 05. Jan 2019 20:42

Tudi jaz :biggrin:
Greenove informacije o -50% vrednostnicah so več kot dobrodošle :thumbs:
Administrator neuradnega foruma

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a green » 05. Jan 2019 20:53

Z veseljem delim informacije.

Poslano z mojega Pixel 2 XL z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 03. Feb 2019 16:48

Vsi uporabniki, ki boste od 1. 2. do 31. 5. 2019 prenesli številko na Telemachov predplačniški paket FREE2GO ali NET2GO, boste nagrajeni s 5 EUR dodatnega bonusa. Dobroimetje se vam bo naložilo ob uspešnem prenosu številke.
Slika

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 06. Feb 2019 21:59

Hmmmmm, tisto, česar nismo želeli, se je očitno zgodilo. AMR-WB kodeku so (očitno) omejili bitrate. Že cca 2 dneva opažam poslabšan zvok, ni več tisti kristalni, kot je bil naprej od pomladi. Najprej sem pomislil, da se gotovo motim, da slabo slišim, kaj jaz vem... Se prepričam in vidim, da sedaj samo še 12.65 kbit/s namesto 23.85 kbit/s.


Očitno se je začelo "varčevanje". Škoda.
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a green » 07. Feb 2019 10:12

Kako se to tesrira?

Poslano z mojega Pixel 2 XL z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 07. Feb 2019 11:30

Ne vem sicer za vse telefone, a če imaš Samsung, potem vtipkaš *#0011# in se ti odpre "servisni" meni. Sedaj pa je odvisno še od modela, pri nekaterih ima direktno izpis, pri drugih je pa ponavadi pod poglavjem 1.
Bom pripel print/screen za Glaxy S6 malo pozneje, ko mi bo čas dopuščal.
Je pa razlika med tistim, kar je prej bilo in tem, kar je sedaj, razlika očitna.

Vendar pa ne v primeru, če kličeš medoperatersko. Takrat je isto kot vedno, ker se vzpostavi AMR-NB (Narrow Band) kodek
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a green » 07. Feb 2019 12:30

Na mojem ne deluje.

Poslano z mojega Pixel 2 XL z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 07. Feb 2019 12:35

Glede na napis imaš Google Pixel 2 XL?
Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 356
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: S8+
Kraj: Črnomelj

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a green » 07. Feb 2019 12:36

Je tako.

Poslano z mojega Pixel 2 XL z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 07. Feb 2019 12:39

Hm, ne vem za ta telefon, žal.
Slika

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 07. Feb 2019 14:22

Preko tega ukaza bi moral priti v tisti skriti meni: *#*#4636#*#*

Notri bi moral potem imeti možnost "Phone info", kjer ti izpiše tip signala, frekvence itd... In če to pogledaš med klicem, timo morda še izpisalo kodek in njegov bitrate, tako kot pri Samsungih.
Slika

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 07. Feb 2019 15:07

Pri Samsungu S6 (podobno tudi S4, S5, S7, medtem ko S8 in S9 še nisem probal) gre takole. Vpišemo #*0011#, dobimo tole:

Slika

Ko kliknemo prvo poglavje, se naprej odpre sledeče okno, kjer vidimo tip kodeka in bitno hitrost:
Slika
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2323
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 07. Feb 2019 18:01

Je isto tudi na S9.. Nič drugače ;)

Poslano z mojega SM-G965F z uporabo Tapatalk
Slika

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: Novo pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 07. Feb 2019 18:13

Tudi 12.65 kbps?
Slika

Odgovori