VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
Lubejm92
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 05. Nov 2020 20:51
Telemach paket: Še več
Telefon: Samsung Galaxy S20+

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Lubejm92 » 05. Nov 2020 20:54

Slika

Galaxy S20+ :ne: a se da vklopit ali se ni podpore ??
Priponke
Screenshot_20201105-194936_Messages.jpg
Screenshot_20201105-194936_Messages.jpg (139.26 KiB) Pogledano 632 krat

Frenkulja
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 15. Nov 2020 23:22
Telemach paket: Se vec

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Frenkulja » 15. Nov 2020 23:25

Pozdravljeni,

Kaj pa Volte in vowifi na iPhoneu? Se da nastaviti oz. če se ne da, ga lahko pričakujemo v bližnji prihodnosti?

Stikalo
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 05. Feb 2021 13:28
Telemach paket: Premium
Telefon: S20 Ultra
Dodatni paketi: EON Premium
Znesek računa: 60

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Stikalo » 05. Feb 2021 13:31

Zdravo. Se opravičujem ker obujam staro temo ampak razmišljam da bi šel k Telemachu, pa delam manjšo raziskavo.

Bil na a1 20 let (v 20 letih 0 napredka, nula.), sedaj presedlal na bob ker res ne rabim več toliko telefona in imam službenega več v uporabi... imam pa na svoji lokaciji zelo slab signal. Edina rešitev je VOWIFI, ki ga ponuja TS ki je pa svinjsko, neprimerno drag.

Vprašanje - ima telemach že opcijo Vowifi ali ima le VOLTE? Podvprašanje - deluje na telefonu kupljenemu pri drugem operaterju - moj primer, A1 + S20 Ultra.

Hvala že vnaprej!

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 343
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 05. Feb 2021 13:46

VoLTE da, VoWiFi ne.
od drugega operaterja naj bi delovalo. Če ne bi, je treba dati ne-operaterski firmware in bo delalo.
Slika

Uporabniški avatar
TadejH
Znanec
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32
Telemach paket: FREE2GO
Kraj: Murska Sobota

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a TadejH » 05. Feb 2021 17:20

Glede VoLTE in VoWiFi, mislim, da A1 obljublja že nekaj let, pa še res ni duha, ne sluha o tem. Ker si že 20 let pri A1, ti predlagam, da kupiš Telemachovo sim (zdej so samo 1€) in stestiraš omrežje. Mogoče bo na tvojem območju vseeno bolje kot A1 in posledično tudi bob. Za normalno uporabo (kot pišeš, da ne uporabljaš veliko) je tudi predplačniška zadeva čisto OK. Na hitro: 10.000 enot za 6,99€ je top + da so vrednostnice velikokrat 50% cenejše. Zraven dobiš listek za prenos številke, če ti bo OK, lahko preneseš. Imaš tudi dodatne ugodnosti, ki jih najdeš na tem forumu. Je pa res, da najprej omenjeni opciji pri tem odpadeta. Klici preko 3G delajo tudi v HD tehniki (znotraj operaterja).
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2360
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 05. Feb 2021 17:51

VoLTE Pri A1 kmalu.. a VoWifi niso nikol obljubljali.. eni tolčete v prazno..

Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec
Prispevkov: 173
Pridružen: 27. Feb 2017 14:53
Telemach paket: Free2Go Revolucija

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a mm1 » 08. Apr 2021 22:48

Danes zvečer se mi je pojavil napis VoLTE, sem potestiral in deluje. Bo to ostalo pri predplačnikih ali je samo začasen test? :nevem:
Slika Revolucionar od 30.01.2018 :)

Uporabniški avatar
TadejH
Znanec
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32
Telemach paket: FREE2GO
Kraj: Murska Sobota

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a TadejH » 09. Apr 2021 14:19

Sem probal z iPhonom X, pa ni šlo, še vedno preklopi na 3G. V nastavitvah sem tudi izbral VoLTE in ponovno prižgal telefon. Mogoče je odvisno od lokacije, katere BP to omogočajo.
Slika

Uporabniški avatar
TadejH
Znanec
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32
Telemach paket: FREE2GO
Kraj: Murska Sobota

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a TadejH » 28. Apr 2021 14:42

Kaj dela zdaj VoLTE na predplačniških številkah? 🙄😎
Slika

Uporabniški avatar
mm1
Znanec
Znanec
Prispevkov: 173
Pridružen: 27. Feb 2017 14:53
Telemach paket: Free2Go Revolucija

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a mm1 » 02. Maj 2021 21:42

Meni dela. :thumbs:
Slika Revolucionar od 30.01.2018 :)

mk7974
Novinec
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 18. Avg 2020 14:04

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a mk7974 » 12. Maj 2021 20:22

Jaz pa imam na telefonu sivo obarvano in piše, da omrežje ne omogoča.

Uporabniški avatar
TadejH
Znanec
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32
Telemach paket: FREE2GO
Kraj: Murska Sobota

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a TadejH » 12. Maj 2021 20:39

Js pa imam vse vključeno, samo ob klicu mi (zaenkrat) še vedno preklopi na 3G.
Slika

Odgovori