VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
HONOR Slovenija
Novinec
Novinec
Prispevkov: 2
Pridružen: 22. Avg 2019 15:36
Telefon: Honor 20

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a HONOR Slovenija » 23. Avg 2019 13:01

Zdravo ... Evo VoLTE deluje tudi na Honor aparatu .... Honor 20 in zadnji ROM s pripravljenimi nastavitvami za Telemach.
Priponke
Screenshot_20190822_Honor 20-3 – kopija.jpg
Screenshot_20190822_Honor 20-3 – kopija.jpg (94.74 KiB) Pogledano 116 krat

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 23. Avg 2019 13:04

Dela tudi na starem Honor 9... ;)
Slika

HONOR Slovenija
Novinec
Novinec
Prispevkov: 2
Pridružen: 22. Avg 2019 15:36
Telefon: Honor 20

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a HONOR Slovenija » 23. Avg 2019 13:47

Možno, vendar pa je potreben vedno ustrezen tovarniški ROM, ki vsebuje VoLTE nastavitve. Trenutno je vse v fazi testiranja, vendar deluje .... Kasneje pa bodo sledile uradnje nadgradnje ROM verzij na vseh aparatih .... družine HONOR, ki omogočajo VoLTE.
Trenutno lahko rečem le, da VoLTE deluje super .... brez težav. Klici v druga omrežja, vse .... Tako, da se že veselimo ....

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 23. Avg 2019 18:38

Zanimivo je to, da je ob dohodnih klicih normalen HD zbok, kot bi se pričakovalo, pri odhodnih je pa tisti navaden stari kot v GSM omrežju. Ne vem pa, če je to problem omrežja ali pa telefona.
Slika

Uporabniški avatar
Ogo
Tušmobilovec
Tušmobilovec
Prispevkov: 19
Pridružen: 01. Sep 2007 12:13
Telefon: Huawei P30 Pro

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Ogo » 24. Avg 2019 11:06

Verjetno je kaka caka v VoLTE profilu, ki je zapečena v tvoj stari dobri Honor 9. So kar dosti razlike tudi v tem kak modemski čip ima telefon zapečen. Se da nastavljati miljon zadev.

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 243
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 24. Avg 2019 11:11

Verjamem, ja. Saj zato pa že komaj čakam nov FW in obenem čakam na priliko, da si sposodim kaki drugi telefon za test. Pa saj najbrž lahko ti poveš, če imaš HD v obe smeri na tvojem telefonu?
Slika

Uporabniški avatar
Ogo
Tušmobilovec
Tušmobilovec
Prispevkov: 19
Pridružen: 01. Sep 2007 12:13
Telefon: Huawei P30 Pro

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Ogo » 26. Avg 2019 11:14

Nimam. Ima tudi P30pro isto težavico.
Čakajoč na Kitajčke. :)

Odgovori